header-single

Potražnja iz Rusije

Turističkoj agenciji potrebne agencije i preduzeća za saradnju

Turistička agencija iz Ruske Federacije traži partnere iz Srbije i regiona Zapadnog Balkana radi uspostavljanja dugoročne saradnje u domenu organizacije putničkih tura.

Agencija posluje više od 20 godina i za to vreme postala je lider na turističkom tržištu Rusije i zemalja ZND-a, neprestano se razvijajući i šireći lanac predstavništava. Ovaj turoperater organizuje različite vrste putovanja – od gradskih tura i krstarenja do sportskih i medicinskih tura.

Zbog bogate turističke ponude, kao i odličnog geografskog položaja, koji može da posluži kao baza za obilazak čitavog Balkana, agencija želi da uvrsti Srbiju u svoj redovan program putovanja.

Turistička agencija namerava da organizuje različite vrste putovanja u Srbiju, a njihovo dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju tura za građane Ruske Federacije pokazalo je da su im najzanimljivije posete gradovima, krstarenja, pešačke ture, kongresni i poslovni turizam. Uzimajući u obzir kulturnu povezanost ova dva naroda, veliko interesovanje postoji za verski turizam, tj. za organizovane posete manastirima. Potencijal Srbije krije se i u njenim prirodnim bogatstvima i kulturološkim posebnostima. Zahvaljujući njima već su razvijeni sportski, medicinski i etno turizam, a postoji i veliki broj vinskih i gastronomskih ruta, koje su ruskim državljanima vrlo interesantne i privlačne.

Cilj agencije je da organizuje ture koje bi omogućile da se putnici iz Ruske Federacije na najbolji način upoznaju sa prirodnim lepotama i raznovrsnim kulturno-istorijskim sadržajem Srbije. Radi ostvarivanja ovog cilja, potrebna im je partnerska saradnja sa srpskim turističkim agencijama, ugostiteljskim objektima, hotelima ili vlasnicima drugih vidova smeštajnih kapaciteta, kao i sa firmama koje posluju u domenu uslužnih delatnosti, koje mogu biti od koristi posetiocima iz Ruske Federacije tokom boravka u Srbiji, kao što su: agencije za „rent a car“, hemijsko čišćenje, taksi službe, frizerski i kozmetički saloni, itd.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona, mejla ili popunjavanjem onlajn formulara.

Kancelarija savetnika Predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije za region Zapadnog Balkana


Ul. Milenka Vesnića 3, 11000 Beograd, Republika Srbija

Tel: +381 11 3676 370

jugosovero@tikrf.org

    Vaše ime i prezime

    Kompanija

    Kontakt telefon

    Kontakt email

    Komentar