header-single

Potražnja iz Rusije

Potrebne firme iz oblasti završnih radova u građevinarstvu

U okviru realizacije projekta izgradnje objekata za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine potrebno je angažovati kompanije iz oblasti građevinarstva i pratećih grana građevinarstva, kao i opremanja objekata.

Aktivno se radi na prikupljanju informacija o odabranim srpskim preduzećima iz GRAĐEVINSKOG KOMPLEKSA iz oblasti projektovanja, inženjeringa, izvođenja grubih i završnih građevinskih radova, proizvodnje građevinskog materijala i opreme.

Srpske firme iz oblasti OPREMANJA OBJEKATA pripremaju svoje ponude nameštaja, materijala i opreme za enterijere.

Svetsko prvenstvo u fudbalu, 21. po redu, biće održano u Rusiji od 14. juna do 15. jula 2018. godine. Država Rusija tim povodom ulaže više od 16,5 milijardi dolara za finansiranje velikih infrastrukturnih projekata u gradovima koji će biti domaćini ovih manifestacija: Kalinjingrad, Moskva, Kazanj, Nižnji Novgorod, Rostov na Donu, Samara, Sankt Peterburg, Volgograd, Saransk, Soči i Jekaterinburg.

Do 2018. godine planirano je da se na 75 deonica pojave novi semafori, kamere, detektori za kontrolu saobraćaja i informacione table koje će davati podatke o stanju na putevima za vreme održavanja značajnih sportskih događaja.

Izgradnja većine stadiona ušla je u završnu fazu realizacije, i sada su na redu montaža pokretnih krovova, postavka prozora i vitraža, uređenje travnjaka i pešačkih zona, adaptacija paviljona, opremanja objekata nameštajem, rasvetom i drugom pratećom opremom.

Oko nekih stadiona biće izgrađeni hoteli, niz sportskih objekata (fiskulturne sale), rehabilitacioni centri, škole za umetničku gimnastiku, škola tenisa … U okruženju stadiona “SPARTAK” predviđena je izgradnja stambenog kompleksa sa kompletnom infrastrukturom, kao i izgradnja rečnog pristaništa.

Zvanični video Svetskog prvenstva u fudbalu Rusija 2018 možete pogledati na ovom linku dok prezentaciju gradova u kojima će se održavati prvenstvo možete videti ovde.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona, mejla ili popunjavanjem onlajn formulara.

Kancelarija savetnika Predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije za region Zapadnog Balkana


Ul. Milenka Vesnića 3, 11000 Beograd, Republika Srbija

Tel: +381 11 3676 370

jugosovero@tikrf.org

    Vaše ime i prezime

    Kompanija

    Kontakt telefon

    Kontakt email

    Komentar