header-single

Ponuda iz Rusije

Proizvodnja parnih postrojenja

Fabrika parnih postrojenja „UNISTEAM” projektuje i proizvodi opremu koja se može primeniti u više od 15 grana industrije.

Energija pare koju proizvode postrojenja „UNISTEAM” omogućava naftnim kompanijama da izvlače nepristupačne slojeve ugljovodoničnih naslaga, železničkim kompanijama da bezbedno transportuju lakozapaljive tečnosti, fabrikama cementa da proizvode kvalitetan cement, kompanijama prehrambene industrije da proizvode slatkiše, peciva, mlečne proizvode, kao i proizvode od povrća i mesa uz očuvanje zdravih materija, a firmama koje se bave pranjem i hemijskim čišćenjem garderobe da obrađuju tone tekstila.

Naša postrojenja su veoma popularna ne samo na teritoriji Rusije, već i u ostatku svetu. Zbog toga isporučujemo svoje proizvode u sve regione Rusije, zemlje ZND-a, Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Južne Amerike, pritom, svojim klijentima uvek nudimo najpogodnije načine plaćanja i isporuke.

kontakt informacije

company logo

UNISTEAM

Ul. Turgojaksko šose 13/23
456300 Mijas
Čeljabinska oblast
Ruska Federacija

Tel.: +7 3513 558943, 558955

info@unisteam.com
unisteam.com

Teme:

agregati za deparafinizaciju bušotina, dizel-generatori pare, generatori pare, kotlarnice, parna postrojenja, parni generatori
pregled profila kompanije