header-single

Ponuda iz Rusije

Oprema za utovar i istovar nafte i naftnih derivata

„Kamišinski opitni zavod“ („KOZ“) je kompanija koja je specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i isporuku opreme za utovar i istovar nafte i naftnih derivate za naftne baze, skladišta za goriva i maziva, fabrike za preradu nafte i petrohemiju, lučke terminale, naftne i gasne kompanije, benziske pumpe, kao i za druga preduzeća koja posluju u oblasti energetike, naftne, gasne i petrohemijske industrije.

Za nas je najvažnije da neprestano povećavamo obim proizvodnje, kao i da prilikom isporuke naručene opreme naši klijenti budu u potpunosti zadovoljni. Spremni smo da pri projektovanju opreme uzmemo u obzir karakteristike Vaše radne platforme, opremljenost prilaznih puteva i Vaše želje.

kontakt informacije

company logo

KAMIŠINSKI OPITNI ZAVOD DOO

Ul. Kubanskaja 1b
Kamišin
Volgogradska oblast
Ruska Federacija

Tel.: +7 84457 92060, 92090

info@koz.ru
www.koz.ru

Teme:

drumski i železnički sistemi za pretakanje nafte, oprema za utovar i istovar nafte i naftnih derivata, platforme i mostovi za pristup železničkim i autocisternama, senzori, signalizatori, sistemi automatizovanog upravljanja, sistemi udaljenog upravljanja, sistemi za doziranje, uređaji za pretakanje nafte i naftnih derivata, višekanaln sistemi za upravljanje procesom pretakanja
pregled profila kompanije