header-single

Ponuda iz Rusije

Oprema za kovanje i presovanje. Metalurški proizvodi

Akcionarsko društvo „Tjažpresmaš” je u Rusiji i zemljama ZND poznato kao proizvođač opreme za kovanje i presovanje različite namene, među kojima su: teške hidraulične prese i četvorostrane kovačke mašine, jedinstveni automati i automatske linije za štancanje, šinski kovački manipulatori, horizontalne kovačke mašine, mašine za savijanje lima, oprema za industriju nafte i gasa, oprema za vodovod i kanalizaciju, proizvodi prerađivačke metalurgije, raznovrsna oprema po porudžbini.

Kompanija „Tjažpresmaš” obezbeđuje profesionalno savetovanje, servis visokog kvaliteta i tehničku podršku za svu isporučenu opremu.

Pozivamo sve pojedince, kompanije ili organizacije, koje su zainteresovane za saradnju i nadamo se da će naše zajedničko poslovanje biti uspešno i plodonosno.

kontakt informacije

company logo

TJAŽPRESMAŠ

Ul. Promišljenaja 5
390042 Rjazanj
Rjazanska oblast
Ruska Federacija

Tel: +7 4912 308193, 308199
Faks: +7 4912 362176

pptkpo@tkpo.ryazan.ru
www.tkpo.ryazan.ru

Teme:

avioni sa dva sedišta, kovanje, male letelice, mašinski elementi, mašinski sklopovi, metalurški proizvodi, oprema za komunalne službe, oprema za kovanje i presovanje, oprema za naftni i gasni sektor, prerada čelika, prerada obojenih metala
pregled profila kompanije