header-single

Ponuda iz Rusije

Proizvodnja i prodaja smrznute ribe i proizvoda od sušene ribe

„Kalipso”, kompanija specijalizovana za proizvodnju i prodaju sušene ribe, želi da uspostavi saradnju pod uslovima koji su pogodni za obe strane. Prednosti saradnje sa ovom kompanijom već je prepoznalo je više stotina distributera na teritoriji Rusije – od njenih zapadnih granica , pa sve do Kamčatke! Spisak naših partnera čine kako predstavnici lanaca maloprodajnih objekata, tako i firme iz SAD, Kanade, Australije, Izraela, Belorusije, Kazahstana, Moldavije, Ukrajine, Evrope i dr.

Želimo da proširimo obim prodaje i tržište na koje plasiramo svoje proizvode, i zbog toga nudimo našim distributerima najpogodnije uslove:

  • Pomoć u vidu retro-bonusa za ulazak u distributivnu mrežu.
  • Odloženo plaćanje preuzete robe.
  • Najniže veleprodajne cene.
  • Obezbeđujemo reklamni materijal i pomoć prilikom promocije proizvoda.

Naši osnovni proizvodi su: smrznuta riba, smrznuti riblji fileti; sušena riba, sušeni proizvodi od jesetre, sušena riba u vakuum-pakovanju (prvoklasna riba približno jednakih dimenzija); sušeni riblji štapići u rinfuzi, sušeni riblji štapići u vakuum-pakovanju, riblji štapići u različitim sosovima i sa ukusom paprike, sušena očišćena riba u vakuum-pakovanju; dimljena riba u vakuum-pakovanju (komadi, rezana riba); zamrznuti usoljeni fileti od haringe i rečne ribe (som, šaran, štuka, karaš, linjak). Usoljena i termički neobrađena riba koja se pakuje u kofe: haringa, skuša, sitne vrste haringe, sleđ.

Nadamo se uspešnoj i dugoročnoj saradnji!

kontakt informacije

company logo

KALIPSO

Ul. Puškina 70A/G
414006 Astrahan
Astrahanska oblast
Ruska Federacija

Tel.: +7 8512 455001, 456700

astkalipsoinfo@mail.ru
astkalipso@mail.ru
асткалипсо.рф

Teme:

dimljena riba, riblje girckalice, riblji proizvodi, riblji štapići, smrznuta riba, sušena riba, zakuske uz pivo
pregled profila kompanije