header-single

Ponuda iz Rusije

Energetski efikasna oprema za poljoprivredu i drvoprerađivačku industriju

„Bioinvest“ je preduzeće koje proizvodi i projektuje opremu za poljoprivredu i drvoprerađivačku industriju. Kompanija je specijalizovana za projektovanje i izradu kompleksnih linija za granulaciju otpada drvoprerađivačke i poljoprivredne industrije, proizvodnje alkoholnih napitaka, prerade treseta, hemijske industrije i dr.

Kompanija je spremna da uspostavi saradnju sa preduzećima/fabrikama u Srbiji i na teritoriji Zapadnog Balkana. „Bioinvest“ svakom klijentu nudi gotova poslovna rešenja. Stručnjaci kompanije na zahtev mogu da procene vaše sirovinske baze i finansija, kao i da analiziraju potrebe vašeg preduzeća. Kao rezultat dobićete individualni projekat, koji nudi najbolje tehničko i ekonomsko rešenje.

kontakt informacije

company logo

BIOINVEST

Bojnovski per. 19
603024 Nižnji Novgorod
Nižegorodska oblast
Ruska Federacija

Tel: +7 831 4326484

office@bioinvest.info
bioinvest.info

Teme:

drobilice, linije za granulaciju otpada, linije za proizvodnju stočne hrane, mini-fabrika za proizvodnju stočne hrane, oprema za drvoprerađivačku industriju, oprema za mlevenje, sistem za pripremanje granulisane stočne hrane, sistemi za preradu otpada, tehnologije i linije za granulaciju
pregled profila kompanije