header-single

Multimedijalni biznis katalog – Registar odabranih partnera iz regiona Zapadnog Balkana

U cilju podrške razvoju trgovinsko-ekonomske saradnje između Rusije i zemalja regiona zapadnog Balkana, nastala je inicijativa da se formira specijalno izdanje online kataloga pod nazivom „MULTIMEDIJALNI BIZNIS KATALOG (MBK) – Registar odabranih partnera iz regiona Zapadnog Balkana“ (ru.mbk.rs).

Ovaj informativni resurs sadrži kompleksne informacije o mogućnostima ekonomske saradnje sa zemljama ovog regiona. Poseban segment kataloga posvećen je predstavljanju kompanija iz regiona Zapadnog Balkana koje su zainteresovane za saradnju sa ruskim privrednicima u Ruskoj Federaciji, kao i sa ruskim kompanijama koje su već prisutne u regionu. Komercijalne ponude kompanija podeljene su u 15 najvažnijih privrednih grana što znatno olakšava put do tražene informacije. U okviru toga svakoj kompaniji se pruža mogućnost da predstavi svoju poslovnu ponudu tekstualno i ilustrativno – galerijom slika, video materijalom i PDF katalogom proizvoda ili usluga.

Korisnici projekta MBK su:

  • Predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije u Republici Srbiji i Crnoj Gori
  • Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije u Moskvi
  • Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji, kao organ Vlade Ruske Federacije, svim ruskim kompanijama, investitorima i privrednim delegacijama koje dolaze u Srbiju i region
  • Ambasade Ruske Federacije u regionu zapadnog Balkana
  • Menadžeri ruskih kompanija i predstavništva u regionu katalog dobijaju za svoje potrebe i za njihove poslovne partnere
  • Ruski privrednici na upit dobijaju specijalnu instrukciju za pristup online sadržaju Multimedijalnog biznis kataloga koji se ažurira na mesečnom nivou

Privrednici iz Ruske Federacije mogu besplatno pristupiti online katalogu, koji pored komercijalnih ponuda i profila kompanija iz država regiona Zapadnog Balkana, sadrži i ažurne informacije o aktuelnim privrednim tendencijama, makroekonomskim pokazateljima, turističkom i investicionom potencijalu.

Ukoliko ste spremni da razvijate privrednu i trgovinsku saradnju sa kompanijama iz Ruske Federacije, detaljnije informacije i tehnička uputstva možete dobiti od zvaničnog savetnika predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, koji radi na formiranju specijalnog izdanja kataloga.

Sa ciljem svesrdne podrške projektu povezivanja Vašeg preduzeća sa ruskim privrednicima i najboljim željama za uspeh u poslu!